پرسش و پاسخ های متداول دزدگیر اماکن

قبل هر چیز از غیر فعال بودن پین کد سیم کارت مورد نظر اطمینان حاصل کنید. آنتن دهی سیم کارت و نوع اپراتور را روی صفحه نمایش چک کنید. اگر در پوشش آنتن دهی مشکلی بوجود آمد محل نصب تلفن کننده سیم کارتی را تغییر دهید.

این اپلیکیش ها کاربری سیستم را آسان تر خواهد کرد. و با لمس چند گزینه به راحتی فرمان مورد نظر برای دستگاه ارسال خواهد شد

فعال و غیر فعال کردن سیستم . نیمه فعال کردن سیستم . متوقف کردن هشدار دهنده های صوتی . متوقف کردن شماره گیری . کنترل میزان موجودی سیم کارت . نام گذاری زون ها و سنسور ها و نام گذاری ریموت ها . کنترل وضعیت سیستم . فعال کردن تحریک درب بازکن . افزایش شارژ سیم کارت های اعتباری . کنترل وضعیت شماره گیر سیمکارتی

پیش از قرار دادن سیم کارت داخل خشاب دستگاه، آن را بر روی گوشی موبایل تست کرده و از غیر فعال بودن پین کد سیم اطمینان حاصل کنید

این مورد کاملا به محل نصب سیستم بستگی دارد ولی در شرایط ایده آل فاصله حداکثری بین دستگاه اعلام سرقت و سنسورهای بیسیم 100 متر میباشد که با توجه به عوامل محیطی امکان دارد برد مفید کمتر از متراژ ایده آل باشد.

فرکانس کاری سنسور های مورد استفاده باید 433 مگاهرتز کدهاپینگ باشد.

امکان ست کردن 15 چشمی و یا مگنت بی سیم با دستگاه وجود دارد.

پس از اتصال ولتاژ 12 ولت با رعایت + و – به تمام چشمی ها، ترمینال آلارم چشمی ها را به صورت سری به زون های دستگاه متصل کنید.

زون 24 ساعته همانطور که از نامش پیداست جدا از وضعیت دستگاه (فعال و یا غیر فعال) به طور دائم و بی وقفه به کار خود ادامه میدهد و حتی اگر در زمان خاموش وبدن سیستم این زون تحریک شود به منزله حالت آلارم شناخته میشود. که اکثرا  در سیستم ها دزدگیر اماکن 4 زون زون چهارم به صورت 24 ساعته کار میکند که اغلب برای اتصال آشکار ساز های دود و پدال های اضطراری اعلام سرقت بکار میروند. همچنین جهت اتصال سیستم خزانه داری و یا گاوصندوق های امنیتی میتوان از زون 24 ساعته استفاده کرد.

زون و یا درگاه همان پورت های خروجی و یا ترمینال های اتصال سنسور ها و آشکار سازهای حرکتی و یا دودی حرارتی هستند که به صورت عادی اگر در حالت بسته باشند nc و اگر در حالت باز باشند no نامیده میشوند.

NC=normally close

NO=normally open

کنتاکت های nc و no پس از تحریک تغییر وضعیت میدهند.

ابتدا از سالم بودن باتری داخل ریموت اطمینان حاصل کنید. از نشانه های ضعیف بودن باتری این است که LED ریموت کم سو تر از همیشه روشن میشود یا کلا خاموش است. دلیل دیگر کار نکردن ریموت خرابی مدار داخلی ریموت کنترل میباشد که به علت ضربه شدید و یا قرار گرفتن آن در مجاورت امواج الکترو مغاطیسی بالا میباشد. به دلیل حساسیت کاربرد ریموت در فعال و غیر فعال کردن سیستم توصیه میکنیم تعمیر ریموت را به افراد با سابقه بسپارید.

ضعیف بودن باتری . شل شدن و یا قطعی اتصال آنتن به کیت ریموت . آب خوردگی و ضربه شدید. بسته بودن آنتن دستگاه دزدگیر

به سادگی و در عرض چند دقیقه با خارج کردن کد تمام ریموت ها از سیستم و کد دهی مجدد ریموت مفقود شده را از مدار خارج نمائید. توصیه میشود به دلیل حساسیت موضوع این کار را به تکنسین فنی نصب دزدگیر اماکن بسپارید.

آژیر تک صدا . بلندگوی شیپوری . آژیر فلاشر . آژیر پیزو . آژیر بک آپ دار بی سیم

اکثر دزدگیر های اماکن بطور همزمان از دو بلندگوی شیپوری و دو آژیر هر کام تا 40 وات پشتیبانی میکند.

بله با تغییر برنامه ریزی سیستم میتوان حالتهای مختلف را برا تک آژیر استفاده کرد.

دستگاه از سه حالت پشتبانی میکند:

فقط بلندگوی داخلی دزدگیر

بلندگوی داخلی و آژیر

بلندگوی داخلی، آژیر و بلندگو

اماکن اتصال وجود دارد ولی در کل این کار توصیه نمیشود.

آژیر خطا اگر بعد از زمان نسبتا ثابتی اتفاق بیفتد بیشترین احتمال را میتوان به خرابی و یا ضعیف شدن باتری نسبت داد. برای تست این وضعیت برق سیستم را قطع کرده و میزان و مدت جریان دهی باتری را تست کنید.

قبل از هر چیز از سالم بودن فیوز aux مطمئن شوید.

از اتصال صحیح سیم کشی زون ها اطمینان حاصل کنید.

از سالم بودن سنسورهای متصل شده به دزدگیر مطمئن شوید.

سیم کشی و سالم بودن سیم ها را چک کنید

بسته بودن پنجره ها و درب ها را کنترل کنید.

ترمینالهای روی برد در پنل مرکزی را کنترل کنید و در صورت شل شدن اتصال آنها را مجدد لحیم کاری کنید.